Levertijd & bezorging

Wij streven er naar om binnen drie tot vijf werkdagen uw pakket af te laten leveren. Onze verzendingen worden verzorgd door DHL Parcel, Post NL of door onze eigen koeriersdienst. Vanaf het moment dat de order wordt aangemaakt ontvangt u een e-mail met een track & trace code. Daarin staan de aflevergegevens vermeld en kunt u aanpassingen doorgeven. Indien wij met onze eigen koeriersdienst uw pakket komen bezorgen zullen wij telefonisch of schriftelijk (email) contact met u zoeken. Indien u dat wenst, kunt u aangeven dat u uw bestellingen wilt afhalen. U ontvangt van ons bericht zodra uw bestelling voor u gereed staat. Flessen kunnen breken, wijn kan bederven, kurken kunnen lekken. Neemt u alstublieft contact met ons op als u om welke reden ook niet tevreden bent over een levering. Wij doen er alles aan om de levering van wijnen geheel naar uw tevredenheid te verzorgen.

Gratis bezorging vanaf €100,-

Uw bestellingen boven de € 100,- bezorgen wij gratis in Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden). Bij bestellingen beneden € 100.- brengen wij ongeacht het aantal flessen / zakken koffie € 6,95 in rekening als bijdrage in de verzendkosten.  Voor leveringen naar België en de Nederlandse Waddeneilanden, neem contact op met Pure Flavor.

Met zorg verpakt

Elke bestelling wordt met zorg voor u ingepakt, zo bent u verzekerd van een onbeschadigd pakket wanneer uw bestelling wordt geleverd. Mocht er iets mis zijn gegaan met uw pakket, neem dan gerust contact op.

Veilig betalen

Uw bestelling kunt u veilig met iDeal via onze site betalen. Het betaalgedeelte van onze site wordt ondersteund door Mollie, een innovatieve landelijk bekende betalingspartner die ervoor zorgt dat online betalingen veilig verlopen en staat garant voor een betrouwbare betaalomgeving. Hierdoor verlopen alle betaaltransacties via uw eigen bank en onze site goed en deugdelijk en kunt u er op vertrouwen dat uw betaalgegevens volledig veilig zijn.

 

 

© 2022 - 2024 Pure Flavor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.