Paul Mas | Rouge Reserve

Artikelnummer: W01.03.728
Artikel 8 van 67
€ 9,80 (inclusief btw)
Overzicht

Omschrijving

De druiven worden ontsteeld en elke druivensoort wordt apart opgevoed. Fermentatie vindt plaats bij 25°C gedurende 8 tot 12 dagen op de schillen voor de Carignan en Syrah, en 10 tot 18 dagen voor de Grenache. De eerste persing bestaat alleen uit sap dat vanzelf vrijkomt onder het gewicht van de druiven.  In November wordt de wijn gemengd. Hierna rijpt 60% van de wijn in RVS vaten en de rest in eikenhout gedurende minstens 4 maanden.

Een licht granaatrode kleur met paarse tinten. De neus is complex met pruim, framboos en hout tonen die zich ontwikkelen tot kruidige aroma's. Het palet is fruitig, rijk en rond. Een zachte afdronk die prachtig in balans is met tonen van vers zoethout.

Op een temperatuur van 17° C past deze wijn van Paul Mas heerlijk bij gerechten met wit vlees, gegrild vlees, parelhoen met verse tijm, Spaanse tapas, brochettes met aromatische kruiden en zachte kaas.

Wijnhuis
Domaine Paul Mas

Land
Frankrijk

Gebied
ZUid-Franrkijk

Subgebied
-

Alcohol
14%

Volume
0.75

Sulfiet allergenen
Ja

Biologisch
-

Vegan-friendly
-

Sluitingstype
Kurk

© 2022 - 2025 Pure Flavor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.