Particulieren

Welkom bij Pure Flavor!

Pure Flavor is een jong en dynamisch bedrijf met passie voor koffie en wijn. Met veel plezier en aandacht selecteren wij de beste koffiebonen en de mooiste wijnen uit de Oude en Nieuwe Wereld, zodat u en uw gasten kunnen genieten van meer dan alleen een kop koffie of een glas wijn.

  

Hiermee onderscheiden wij ons

Wist u dat uw koffiebonen dagelijks, op ambachtelijke wijze, vers door ons gebrand worden? Hierdoor bewaken wij niet alleen de kwaliteit van onze koffie, maar bieden we tevens unieke, op smaak gemaakte melanges. Ook voor onze wijn geldt dat de kwaliteit in het glas zit. We beoordelen onder andere de intensiteit en nuance van de wijnkleur, we laten onze neuzen prikkelen door het bouquet en genieten van een mooie afdronk.


Lokale vestiging in Rosmalen

Nederland kent een rijke geschiedenis als het gaat om de handel in wijn, koffie en thee. Maar niet alleen onze producten hebben een rijke historie. Pure Flavor is gevestigd op hof eyghentijds, een sfeervolle, locatie met karakter. Gewoon in Nederland. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u kunt zien waar uw koffie gebrand en uw wijn geproefd wordt.

Mocht u uw bestelling op willen halen, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

Bestellen bij Pure Flavor

Snel en eenvoudig uw wijn en verse koffie bestellen bij Pure Flavor?

Dat doet u via onze webshop!

 

Met smaakvolle groet,

Pure Flavor

  

Over smaakt valt niet te twisten, over kwaliteit wel!