Horeca

Kwaliteitswijn voor de horeca

Met veel plezier gaan we op zoek naar de mooiste wijnen uit de Oude en Nieuwe Wereld. We beoordelen onder andere de intensiteit en nuance van de wijnkleur, laten onze neuzen prikkelen door het bouquet en genieten van een mooie afdronk. Hoewel de smaak van de wijn net zo persoonlijk is als de drinker, zijn er wel degelijk kwaliteiten die we allemaal waarderen. Daar houden we rekening mee in onze selectie. We werken daarom samen met een aantal vaste wijnimporteurs, die gespecialiseerd zijn in de import van kwaliteitswijnen voor de horeca.

  

Uw wijnkaart

Niet iedere gast is een kenner op het gebied van wijn. Wij denken graag met u mee over een aantrekkelijke wijnkaart die past bij uw keuken en uw gasten.

 

Levering in Nederland

We leveren in Nederland aan restaurants, cafés, cateraars en andere horecagelegenheden. Dat kan in grote en kleinere hoeveelheden. Uiteraard profiteert u als ondernemer altijd van een scherpe prijs! 

 

Koffie met een verrassend karakter

Wij zorgen ervoor dat u uw gasten aangenaam kunt verassen met een perfecte kop koffie. Het begint allemaal met het selecteren van de juiste koffiebonen. In onze premium selectie vindt u uitsluitend bonen van de hoogste kwaliteit. Deze koffiebonen zijn afkomstig uit de meest vruchtbare gebieden ter wereld, waar ze met zorg geteeld worden. Door uitsluitend de rijpe vruchten te plukken en deze achteraf nogmaals te controleren blijven alleen de allerbeste bonen over. De basis van een perfecte kop koffie! Alle melanges, ook de meer gangbare, maken wij met bonen van de beste kwaliteit.


Vers gebrand in kleine hoeveelheden

Als horecaondernemer weet u als geen ander dat het gebruik van verse producten de smaakbeleving van uw gasten ten goede komt. Voor de bereiding van koffie is dit niet anders. Wij zorgen ervoor dat uw koffiebonen vers gebrand worden, in kleine hoeveelheden én op ambachtelijke wijze.

Dat doen wij niet ergens in een fabriek ver weg, maar gewoon in onze eigen lokale branderij in Rosmalen. Hierdoor bewaken wij niet alleen de kwaliteit van onze koffie, maar bieden we tevens, speciaal voor u op smaak gemaakte, melanges.

Verras uw gasten met een karaktervolle espresso, cappuccino of latte, bereid met uw eigen unieke melange!

 

Thee, koekjes en meer

Omdat we u graag ontzorgen leveren we, naast wijn en koffie, ook thee, koffiekoekjes en diverse accessoires. Het gemak van één leverancier.

< Uw gasten kunnen zorgeloos genieten van een thee die bestaat uit pure, natuurlijke ingrediƫnten. Dit maakt ook uw thee net dat beetje anders. Aan de presentatie is ook gedacht. Een origineel houten dienblad en een mooie houten theekist maken het plaatje compleet.

 

Bij de koffie

Bijna 90 procent van de Nederlanders vindt dat er een koekje bij de koffie of thee moet worden geserveerd. Wij zijn dat roerend met hen eens! Daarom bieden wij u een uitgebreid assortiment aan koffiekoekjes, noga, honing, suiker en koffiemelk.

 

Pure Flavor, gewoon in Nederland

Pure Flavor is geen grote fabriek in een ver land. U vindt ons op Hof Eyghentijds, een sfeervolle, locatie met karakter.

We verwelkomen u als horecaondernemer graag op deze prachtige locatie. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden dat u kunt zien waar uw koffie gebrand en uw wijn geproefd wordt. En natuurlijk vinden wij het ook erg leuk om u alles te vertellen over onze producten en dienstverlening.

Bel ons voor een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!